Lisää kisoja alle, ja aika hyvin rupiaa olemaan selvillä mitä tarvimma treenata.

Orimattila:

Eka rata :HYL, joku idiootti jyräs keinulla päälle vaikka katto radan reunalla kun muut teki näin ja päätti että ite ei samaa virhettä tee, vaan kuis kävikään... lopussa jäiköhän joku hyppy suorittamatta tai jotain josta siis HYL.

Toka rata: HYL, tää ois ollu ihan näppärä rata noin muuten mutta puomilla sitten menin liikaa edelle ( kun on niin sika hyvät kontaktit nyt ) josta syystä sitten olin ihan väärässä paikassa seuraavaa putken päätä ajatellen ja Piinis siis meni sinne minne rintamasuunnalla ohjasinkin, eli väärään päähän.

Ojanko:

Eka rata: HYL, juuri ennen meidän radalla menoa kävi silleesti että meitä edeltävä koira hyökkäsi kiinni Piinan takapäähän ja aivan puskista ja syyttä...Piina enkä minä kerennyt kissaa sanomaan kun tilannne oli ohitse, kummallisinta minusta tässä oli se että kyseisein koiran omistaja, ei ottanut minkäänlaista kontaktia tapahtuman jälkeen, ei kysynyt kävikö kuinkaan, ei anteeksipyyntöä tms.. nooh, kukin tyylillään--

--tämä kuitenkin näkyi sillä että jotenkin itse kyylin Piinaa ja mietin että kulkeeko se nyt normisti. Tämä kossahti kepeille ja sitten se pakka jonnin verran hajosikin.

Toka rata: Piinistä sitten otin jo hyvissä ajoin paikalle ja voi kurjuus. Piini pieni oli ihan häpsingillä, leikki kyllä ja otti nami mutta koko ajan säpsähteli ääniä ja toisia koiria. Harmittaa niin paljon että näin pääsi käymään, näitähän sattuu ja tapahtuu kyllä, mutta harmittaa että tämä tuli niin puskista että en kerenny itse tekemään yhtään mitään, tämmöisissä tilanteissa olen tehnyt aina niin että olen ajanut ( lue: tarvittaessa vaikka potkaissut) hyökkäävää koiraa, joten Piinan ei oo tarvinnut näitä tilanteita miettiä, nyt siis laski omatkin pisteet Piinan silmissä . Noh, tällä radalla Piina ei ollut lainkaan oma itsensä. Saldona HYL.

Noh, tämmöistähän valitettavasti voi käydä ihan missä vaan ja milloin vaan, joten kärppänä on oltava, ja myöskin täytyy olla konstit jolla saa keskittymisen takaisin kasaan, ettei nämä siirtyisi radalle niin kuin allekirjoittaneella kävi.

Yllättävän hyviä ratoja kuitenkin tämän tauon ja treenimäärän jäljiltä on ollut.