Viimeviikonloppuna Vääksyssä

Rata A ) Hyppis johon tulin n. 30min myöhässä, tai siis autosta suoraan juosten rataantutustumiseen ja tietty rata oli sellanen missä samaa kohtaa mentiin moneen kertaa ja muutenkin profiili etten sanois mielenkiintoinen...esteet lähes kaikki vasemmalla puolella ja sitten oikealla putki-pituus-kepit-hyppy loppusuora..tästä selviydittiin tuloksella ulos eli alussa en saanu Piiniä vauhdin takia mukaan ja kielto napsahti, lisäksi yksi rima alas. Mutta tulos..JEE! Eli tulos 10

Rata B ) Alussa jätin Piinan huolimattomasti ja tavoistani poiketen sanoin Piinalle kaksi kertaa "eituu" normin yhden sijaan..mietin heti että saas nähhä. Nooh, kameralta näkyy kuinka hiipii ekan esteen taakse, otin sitten heti mukaaan kun huomasin tämän, eli ei onneksi kuitenkaan karannut...nooh nolla rata sitten päräytettiin ja loistavat kontaktit, maltoin jopa Aan ottaa hyvin joka oli toisiks vika este..riemu loppui lyhyeen kun kuuluttaja kuulutti ajan ja ett radalta yksi virhe..WTF . Odottelin sitten radan loppuun ja tuomarin kanssa juttelin ja kertoi että oli ajanottajalta kysynyt että lähtikö sähköinen ajanotto käyntiin Piinan nenusta ja olihan se lähtenyt, sitä en tiedä kauanko oli ollut mutta vitonen siittä sitten tuli...ja joo, ihan oikeutettu kyllä vaan en kyllä ikinä ole kymmenen vuoden ajan aikana tämmöiseen arvosteluun törmännyt joten ihan kiva että sitten omalle kohalle tämmönen napsahti . Tulos 5.

Rata C) ei sitten millään päässyt yli tosta melkein nollasta, joten reisille meni, ihan unohtu rata kun valssailin niin innolla..Aan kautta maaliin. HYL

Vantaa Hskh

Rata C) Ihan jees rata, pari pyörähdystä tuli ja sitten puomilla Piina lompsotteli alas ja tästä heti pakka hieman hajos ja väärin kepeille sisään, korjasin tämän ja loppu ok..tai näin luulin, tuomarinsihteerin lipukkessa virheitä oli 3 ja hyl, eli ilmeisesti Piina sai virheen puomilta ja kielto kepeiltä ja oliskohan sitten jäänyt viimonen keppi välistä kun HYL.

Rata D ) se tuossa ojangossa on kyllä plussaa että voi lämppäröidä koiraa tosi hyvin tai palauttaa. Ja näin tehtiin mekin..eli puomin sulkeisia ja katohhan Piiniä meni kyllä nätisti alas mutta Hyvä sanalla lähti pois..WTF, käsky siis Tule...Nooh, radalle kuitenkin hyvillä fiiliksillä ja ehkä vähän semmonen olo että  no tästä nyt ei kuitenkaan nollaa tule..vaan tulihan se , oma olo ei ollut ihan varma radalla vaan kaiketi se ihan agilityltä oli näyttänyt kun jälkikäteen kehuja radasta sateli. Tästä siis 0 ja voitto ja Agiserti taskuun . Ja niih, hyvät kontkaktit.