Riksuun kisoihin tiemme kävi ja kaikkihan alkoi siittä että unta oli hyvin takana, armas mies antoi nukkua klo 11 saakka <3, aamupalaa söin banskun verran ja kovasti koitin juodakkin. Automatkalla kuuntelin uutta Gunnareitten levyä ja...
..kisapaikalle kun pääsin niin olo oli hieman jännittynyt, mutta ei löysä kuten yleensä, rata vaikutti kaikin puolin kivalle ja jotenkin oli tosi kiva fiilis ja usko siihen että kyllä me tää juttu osataan =)

Eka rata siis Sami Topran ihka eka rata, ei mikään supervaikee mutta pari tiukempaa kohtaa ja muutoin tosi virtaava ja kiva. Piinis kulki tosi hyvin, oli kuulolla hyvin ja irtoili kivasti käskytyksen mukaan, kepeille haki tosi hienosti. Kontaktit oli hyvät, pysähty, hieman vinoon ja sit itte olin liian hätänen ja otin pois samantien, ois vaan pitäny malttaa piättää hetki..mutta joo, tyytyväinen olen kuitenkin. Eli siis pakka kasassa aina vaan..loppu läheni ja nolla alla, pientä tutinaa rupes puntissa tuntumaan ja lopussa sitten jäi putkella vähän omilleen mikä teki sen että kaarratti väärään suuntaan putkelta mutta nou hätää, Piinis huomas tilanteen ja hoiti homman himaan ja maaliin liideltiin nollalla :D. Mahtava fiilis, mahtava rata ja mahtava koira *tuulettaa* , tästä voitto kotio.

Toka rata oli samasta radasta muuteltu agi rata tämäkin. Hyvä fiilis aina vaan, loistava alku, A hyvä ja pidinkin Piinaa sielä kauemmin kun ekalla radalla, tästä tykitystä kepeille, joissa oli sama kuvio kun ekallakin, haki ehkä vieläkin paremmin kepeille..keppejen jälkeen oli hyppy jolta piti kääntää 180c takaspäin ja tietenkin putki edessä tyrkkynä..nooh, suhinaa kehiin ja sen verta tehokkaasti toimi suhina että tuli kepeiltä viimosen välistä ja tästä sitten jatkettiin taas kaikki tai ei mitään menolla, seuraavana puomi jolle t-o-d-e-l-l-a-k-i-n pysäytin Piinan ja t-o-d-e-l-l-a-k-i-n sinne pysähtyi ja tuli luvalla pois. Matkalla vielä keinu ja sama homma. Sika hyvä rata tämäkin, joka siis hyl, ja ehket parasta noi kontaktit *tuplatuulettaa*

Harmittaa että ei ollu kamera mukana ois olu meinaan hyvä verrata ratoja, jossa monta kohtaa  oli samoja että kummalla kerralla onnistuu paremmin. Ja tietty noita kontakteja kattella..