KE:Piinauksen kanssa kotitehtävän parissa ja kokeiltiin siis twistaillen-toimi hyvin, saksalaisesti--koiralla toimii mutta oma liike ja kädet ja jalat jne..*huoh*työstämistä riittää, ja pakkovalssi-jaakotus-persjättö-leikkaus systeemillä, tämäkin ihan kiva, leikattiin este nro kolme molemmilla puolilla.

Loppuun pari kontaktia ja olipas hienot, pari kertaa pallo targettina niin johan toimi hyvin, asento suoristu kummasti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

TO:Tänään treenatiin Piinan kanssa Kirren blogissa ollutta harjotetta. Esteväli oli tommosta 6 metriä joten mukavan vauhdikas harjotus saatiin paikotellen. Nooh..Piinishän paineli kun pieni eläin, ittellä oli hiukka ongelmia suhistuksen ajotuksen kanssa, välillä jos käytän sitä liian aikasin niin voi ohikin pyyhkästä. Samoten Piinalla on hankaluuksia tehä hommia jos oon kauheen lähellä jotenkin ahistuu siittä ja voi ilmetä niin että lähtee kaartaan estettä, silleen beeceemäisesti..Mutta ehottomasti hyvät treenit, paljon onnistumisia, siis itselläkin, Piinishän osaa aina ;0)

Alussa verkkasin jenkkikäännöstellen ja aikas komiaa takapään käyttöä Piinalla jo onkin, saas nähä miten jatkuu kun vauhdin kanssa jenkkeillään :O.

Kontakteja otin loppun pari ja tänään ne sit ei ollukkaan niin hyviä, jäi vinoon ja pallon kun pistin niin hidasti alastulolla ja kerran jopa pysähty tuijottamaan palloa tyyliin "mamma, mitä mä teen kun tuolla on tuo pallo, voinko liikkua tai edes hengittää" *huokaus*