Aamu tuimaan lähdettiin sitten Kirsin ja Joyn kanssa Lohjaa kohden tähtäimessä kisat, meillä monenetko lie, Kirsillä ja Joyllä ekat =).

Eka rata oli Kari Jalosen helppo hyppis. Ei mitään hankalia vientejä pari varmistelu kohtaa ja siinähän ois taas nollaa tyrkyllä...Jos vaan ohjaajaja olisi tarkempana..jos viime aikoina on ollut ongelmana huolimattomat viennit niin tällä radalla oli sitten päin vastoin eli hieman yliohjasin muutamassa kohdassa :/, muutoin oon kyllä ihan hitsin tytyyväinen tähän rataan, tosi hyvä rytmi, itte en ollu löysä ja Piinakin oli tosi hyvin kuulolla. Femma oli sitten tuloksena, tokikin oltas ansaittu kymppi, kun noita pyörähdyksiä tuli kaksi.

Toka rata kontaktirata ja aikas helpon olonen. Ja tuloksena hyllynen...alussa pääs karkaamaan väärälle hypylle, oli vähän semmonen työtapaturma kun en vaan ollu osannut ajatella kyseistä kohtaa ansana ja näin ollen olin ehkä liian edessä menossa jo kohti puomia..nooh mentiin puomille ja koska Piina tuli pois ilman lupaa sieltä niin palautin takas ja siihen lopetetiin sitten se rata. Selvästi Piinalla on epävarmuus tuosta paikasta kun olen taempana, kääntyy kattomaan mua ja haukahtaa ja tulee alaosalle kyllä mutta jos en kerkee vierelle niin tulee tavallaan mua vastaan...treeniätreeniä...oikeestaan ei pitäs muuten treenatakkaan kuin silleen että olen takana koska näin tulee olemaan lähes tulkoon aina kisoissa, varsinkin puomilla...

Alut Piinillä on tosi hyvät, ekalla radalla pari haukahdusta ja jäi kun nakutettu, kerran nykäs kun käännyin Piinaan kohti mutta siihen jäi, todella hyvin sujui alku. Tokalla radalla jää hyvin mutta haukkuu perään, mutta en kääntyny kattomaan ja hyvin pysyi. Muutenkin Piina käyttäyty tosi hyvin kisapaikalla, ei ollu niin kiekoilla kun yleensä, sille sopi hyvin tämä rytmi, että odotusta ei ollu hirveen pitkään. Ja välissä käytiin Kirsin kaverin luona joka sekin varmaan katkas hiukka hommaa, itelle sopi ainakin tosi hyvin tuommonen muualla käyminen kisan välissä.

Ja ai niin, Kirsi ja Joyppanderi sitten ottaa napsauttivat nollavoiton ekoista kisoistaan, Hiphiphurraa =)!