Tänä aamuna sitten Moilaskan, sekä turistejen Heidin &Troyn kanssa lährettiin Purinalle kisat mielessäin.

Eka rata oli kontakti rata, ihan kiva rata, pari hankalampaa kohtaa, mutta muutoin ihan sujuva ja virtaviivainen rata. Nooh, ekkuna radan suoritti Kutka- Pekka =) ja saldon nolla JEEEEEEEEEEE! Sitten Piinistä kehiin ja saldona nolla, JEEEEEEEEEEE, ja viereiseelä radalla oli seurakaveri Sari kera Pieksun tempassu kanssa nollan JEEEEEEEEEE. Noh, Piiniksen rataan palatakseni. Piinis oli hyvin kuulolla, kontaktit oli loistavat..keinulla en vaatinut sitä viimestä askelta mikä näkyi seuraavalla radalla..oma ohjaus on ollu parempaakin, jälleen tuli muutamat turhat taputukset ja oli ehkä vähän semmoinen varmistelu rata. Nooh, nollavoitto tästä kuitenkin napsahti :O)

Radan löydät täältä------->klik

 

Toinen rata oli myös kontaktirata ja kaikki kontaktit radalla. Alussa heti kämmäsin, eli lähdin llian aikasin kääntämään ja Piinis tuli ohi, en jäänyt korjaamaan vaan ajattelin että nyt luukutetaan ja otetaan napeistakin napimmat kontaktit. Puomilla suunnitelma toimi hyvin..sitten tuli keinu ja kappas koska edellisenä radalla en vaatinut maahan niin Piinahan fiksuna tyttönä sen muisti ja näin ollen palautin sitten neitosen keinulle. Aa oli myöskin huono, tuli liian alas, joten Aalta sitten lähdettiin pois radatlta, en kieltänyt yms vaan lähdin vaan pois. Lähinnä siksi että omalla huonolla ohjauksella olin saattanut Piinin siihen pisteeseen, että oli turha siltä enempää vaatia.Kaksi kisaa n.2 tunnin sisällä ja eilinen haipakka päivä oli meille molemmille selvästikkin liikaa. Samoten tällä radalla lähinä olettelin ( koska oli mukamas helppo rata ) enkä oikein ohjannut...valitettavasti ( vai sanottasko onneksi) tätä rataa en saanut kameralle kun muistikortti oli sitä mieltä että ei mahtu enmpää =)

Mielenkiintosta oli se että molemmat tuomarit olivat ulkomaalaisia heppuja  ja radat olivat selvästi suomalaisia helpompia, ihan hyvä näin =). Palkintojen jaossa tuomari kysyi että onko koirani " .....espanjol" johon vastasin että jeeesjees..Pitänee ottaa kuinka "perrodeaguaespanol" lausutaan muilla mailla vierahilla, semmoselta mongerrukselta meinaan tuo kuulosti että  :O :DD