Eka rata; niin...viimonen nolla sieltä sitten napsahti ja rataan olenkin melkein tyytyväinen, siis omaan ohjaamiseen, Piinaan olen aina tyytväinen :O), eniten tyytyväinen olen keinuun tai siihen että vaadin Piinalta sen viimoisen askeleen..ja kaikenlisäksi aikas rauhassa olin itse. Sijoitus 1/8

Rata --->Täällä

 

Toinen rata oli hyppis..ja ihan kiva mutta oma keskittyminen ei ollut kohillaan, ja tällä radalla oli samantyyppinen alku kun viime viikonloppuna ja tätä pitää nyt harjoitella, siis että on kaksi hyppyä ja sitten käännetään..oma ajoitus on hukassa ja näin ollen homma kossahtaa alkutekijöilleen, Piinan linjoista tulee liian töksähtelevät...Samoten tuohon keskittymiseen on todella ruvettava panostamaan. Taidankin kokeilla seuraavan kerran sitä että lähden käymään vaikka kahvilla muualla jos on luppoaikaa, jolloin ehkä oma pää nollautusi paremmin ja seuraavan radan voisi aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. Ja syöminen...tätä pitää myös tuumia, että verensokerit olisivat kohillaan suoritukseen mentäessä, molemmilla..Piinillä sekä ittellä =). Niin siis tältä radalta hyl, en edes suorittanu rataa kun pakka hajosi totaaallisesti, ja ratakin oli sadasosa sekunnin hukassa.

 

Illalla lähdin extempore syömään seurakavereiden kanssa, juhlistettiin oikein loistokasta päivää hyvä ruuan ja seuran merkeissä =). IIIIIIsot onnittelut seuranmestiksille Kirre, Pike ja Hanna ( toki muillekkin menestyjille :O) )!