Ja voi kumpa voisin kertoa että nollia vaan pukkas vaan en..tai siis oishan niitä pukannu JOS jompi kumpi meistä olisi vaan ollut tarkempana...ja se taisin olla minä. Piinis on kuiteskin sen verta reilu koira että kertoo kyllä mitä pitää treenata ja tällä kertaa se on kepit...kontaktit oli ihan napit...ne taitaa olla Piinillä aika hanskassa, paitsi keinu.

Eka rata, tulos 5 ja sijotuttiin toiseksi. Tällä radalla sössin kepeille menon, tai siis olin liian liki Piinaa ja keppejä kun oli ahtaampi vienti.

Rata täällä ( kepeille saakka kun loppu muistikortti kesken, mutta hyvin näkyy tuo oma kämmi )

 

Toka rata HYL, jätti kepeiltä muutaman vimpan tekemättä kun oli taas liian liki ja prässäsin. EN jäänyt korjaan kun oli hyvä rytmi vaan siitä kaahattiin maaliin ja otin sitten kunnolla puomin kontaktin ja TOIMI ihan simo hyvin. Keinu oli huono, melkein lentokeinu, en ottanu vauhtia pois ja muutenkin keinu on nyt se jota on työstettävä.

Rata täällä

 

Kokonaisuudessaan radat oli loistavia...jotenkin homma vaan pelitti ja meillä oli tosi hyvä yhteinen rytmi, ei tullu juurikaan isoja kaarroksiaakaan. Että me oltiin hyviä, varsinkin Piinis =)