..ja....tidididididididddiiiiiiiiiiiii..tuloksena hylly, yks este tehtiin liikaa, muuten ihan kohtalaienn rata..ja hitsit kun toi Piinis on kyl nopsa, teki ton yhen ylimääräsen hypyn joka oli suh kaukana alkuperäseltä reitiltä ja aika 32.21 ( hyllytkin sai ajan ) kun esim minejen voittajalla oli 33 ja medejen varmaan joku 34 sekkaa..Että siihen nähen että se tosiaan meni nopsasti niin aika hyvin se kuitenkin ohjautuu. Yks pieni oma moka, kun tiiän kyllä että se lukee yläkroppaa liiankin herkästi niin ois pitäny vaan ottaa haltuun ennen muuria mutta sitä en tehny ja väärällehhän se suhahti..

Kontaktit...Eka oli huono, pitkällä loikalla tuli Aalta alas ja oli melkkis maassa..enkä oikeen pitäny kauaan ja varmaan tuo putkikin sitä imi kun tuli huonommin (EHDOTTOMASTI treenattava tämmösiä kohtia), tekniikka oli kyllä ihan oikea..ja siis itte olin tosi jäykkä. Sit tokalla kerralla sain itteni kasaan, ja olin ehdottomasti rennompi ja katsoin jopa koiraa ja juoksin ohikin JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, en paljoo mutta kuiteskin =). Keinu oli ehdottomasti hyvä, mutta *hakkaa päätä seinään* olisi pitäny vaatia paremmin jalat maahan, varsinkin ku hylly alla.

Liila kuvastaa mun reittiä ja vihreä Piinin =) ja toi epämääräinen sykerö tuol keppipäädyssä on se kohta missä Piinis teki kiepautuksen

1836998.jpg

 

Lataan radat nettiin täs jossain vaiheessa.

 

Mukana menossa oli Pekkis Kunneli joka Marin taidokkaalla viennillä otti ja tempas nollan ja hopiata tuli että kolahti, Pekka on kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiiin iskussa nyt että minit vaviskoon!