Joopa joo, Laaksolla kipastu ja..saldona hyl ja 5 *hakkaa päätä seinään*

kisa a), perusrata, tuomarina joku nuori komia poijjan kloppi Enklannista ;). Kyseessä siis oli kontakti rata...ja takapakkia mentiin kontakteista että humina vaan kävi, eli puomi ja keinu teki Piinalla nyt sen että juoksi ohi...varmaan kostautu tuo mun eilinen ja muullonenkin häröily noitten käskyjen kanssa ( kiipee, eiku keinu, ohoh ). Siinä ei mitään, oli ihan odotettavissa..mutt Aa...kaukaa lähetys Aalle jolloin siis olin takana ja leikkasinkin, niin mitäpä tekee Pii, ei meekkään alas vaan melkein alas ja loikkaa pois ja mitä tekee Hanna..jatkaa rataa..fuckfuckshitshit, ei pää kestäny ottaa sitä takas ja se ei ois vaatinu kun iteltä pysähdyksen ja Piinis ois varmaan loikannu kontaktille samatien, että mie oon hölmö!!!  Kun se pitäs nyt tehä koiralle selväks että näin E_I vaan toimita. ja piste ja huutomerkki.

1603767.jpg

Siinäpä se rata, noin suurinpiirtein, toi punainen viiva on niinkos mä..ja rastista alotus =). Otin siis vastaan aika lähellä tuota puomia, ois ehkä pitäny lähtee enempi yhessä likkeelle *spekuloi*.siitä sit kielto ja puomi uusiksi, hyvä kontakti ja vapautus ok siittä kääntöä nelosen kautta vitoselle --->keinulle, ja siinä kyllä käskytin "ylikorostetusti" keinua vaan ei, ehkä aavistuksen liian myöhässä oli käsky. Pussille mukaan ja siitä ysille jne ja AAlle..ja huono kontakti siis... sieltä lähetys putkelle ok, Keppejä ennen hiukka haltuun ja kepukat. Sitten 17 ja 18 jäikin välistä, ois tarvinu vastakkaisen käden vaan enpä sitä käyttänyt, nooh koira ei huomaa tätä sössiä ja ei kun maaliin.

   ------------------------------------------------------------

kisa b) hyppis, tuomarina Ritva Herrrala ja ei mikään ihan iisibiisi rata. Mutta Piinalla tippu rima ( en oo oikeen varma miks, pohja oli aika pehmee mut en tiä. No joo, aika paljon niitä rimoja kyllä tulikin esim. maksi luokassa. Mutta kolmospallille kuitenkin päädyttiin.

1603768.jpg

Ja tällä kertaa minä sinisenä =).Kakkosen ja kolmosen väliin ootteleen ja rauhassa odotin että koira rupeaa hyppäämään kakkosta ennen  kun lähdin liikkeelle, muutoin oisi voinut sujahtaa väärään päähän putkea. Siitä sitten pikku pakitus ja 4 hypyn kautta 5lle. Kepit, kssss-hyppy 7-8 ja pois päin käännöllä ysille, ja hyvin sujui, ehkä pieni isohko kaarros tuli tuossa seiskalla. Sitten kymppi ja putkeen saikin mennä mistä tahtos ja Piinahan meni just sieltä mihin en koittanu ohjata, tällä kertaa siis oli meillä tuuria, tokikin kun kattoo tuota nauhaa, niin en mää kyllä paljoo koita tehä sen eteen että menis tonne toiseen päähän , eli mun piikkiin tääkin moka ;). Sitten jäinkin ootteleen Piinaa putkelta ja siitä yhdessä tuolle viiden esteen hyppy"suoralle". Aika hyvin kerkesin kuitenkin viemään ja sitten vastakkaisella kädelä koiraa nenusta kiinni tuossa 16 jälkeen ja veto putkelle..pieni peruutus ja sitten tuo loppu. Putken jälkeen Piinis hiukka pyörähti, ei tienny missä olen, eli käskytystä lisää tuommosissa kohdissa.

 

Sukulaistyttö Wimma-wimpula (C.Jarabella) voitti vuoden tulokas -tittelin, jos eivät enää säädä tulosten kanssa...*onnittelee*