Piunan kanssa ajeltiin aamupäiväksi Ristinummelle , tarkotuksena vahvistella kontakteja jne..Ja näin tapahtuikin..vaan mitäpä tekee Piina kun tein samantyyppisen kohdan kun noissa hämeenlinnan kisoissa, eli ihan vaan  A-hyppy-hyppy, ja pallon vein sinne loppuun ja ei kun Aalle..niin jo vain...sieltähän se Piinis loikkaa, korkeelta ja kovaa, ja yhtä kovaa karjasin minäkin..Piinis pysähty niille sijoilleen ja menee itse takasin kontaktille ja siis tarjoaa oikeea asentoa, tyyliin sori mamma, kyl mää tän osaaan mutkun toi pallo...Siitäpä sitten kehuja ja palkka koiralle ja pari toistoa perään ja jippii, ei traumoja, ainakaan vielä 8O.

Keinu meni hyvin, PAITSI joku hemmetin idiootti käskytti ekan kerran että kiipee (puomin käsky) ja mitä tekee kiltti ja luottavainen Piinis, luulee että tää onkin puomi ja lento keinuhan siitä tuli, eli omien käskyjen kanssa on oltava TODELLA tarkkana.

Tehtiin myös pieni radan pätkä joka meni pätkissä ihan ok, oma aamu ei ollu parhain joten se näky heti sitten löysäilynä, mutta Piiniksen en tietty antanut tätä huomata, vaan sitten palkkailin kun sössiskelin sielä. Pääsin myös kokeilemaan Kutkis-Penaa ja vitsit kun se kiva pikkupiski.