..eli mä 8O. Tänään Timon treeneissä ja tässäpäs ensimmäinen harjoitus;

1596077.jpg

Ja homma eteni näin..1-2 valssilla vastaan ottaen..toimi..siitäpä sitten hirveetä revitystä kepeille vaan kun ei kerkiä niin ei kerkiä, ei jääny paljosta kiinni mutta kuitenkin. Yksin mennessään hakeutuu kakkosväliin..eli avokulma treeniä lisää. Noh, hienoa oli että 4-5 meni katsomattakaan noita vieressä olevia esteitä.

Kepeiltä tuonne puomille meno sitten tökkikin, tein pers'jätön keppien päässä mutta silti Piinis suihkasi putkeen puomin sijasta, vaikka käskyt on aivan erit, kiipee on puomin käsky ja putki on putki...nooh, siitä sitten palkkailtiin tovi niin johan neiti oli kuulolla =)

 

Toinen treeni;

1596078.jpg

Ja näin se homma eteni; 1-2 otin vastaan, oli tuossa noin puomin puolivälissä, siittä sitten huiskasu-vippaus-mikä lie tuonne suljettuun putkeen, ja menihän se vaikak vähän tökki, siihen sainkin hyviä vinkkejä timolta ja homma toimi parhaiten peruuttamalla ja hieman kroppaa rauhoittaen. 3-4-5-6 tein leikkamaalla ja meni kyllä tosi hyvin, muistin käyttää kssss haltuun ottoa enne hyppyjä. 7 putkelle sain lähettetyä hyvin jolloin siis olin putken päässä neitosta odottamassa, siitä tiukka käännös 8lle ja siitä kepeille, kepit hyvin loppuun asti, putkeen huiskasu ja täpönä kohti 11, siinä meinas mennä hiukka liian pitkälle, mutta oma käskytys oli hieman myöhässä. 12-13 sain aika hyvin Piinin linjaamaan ittensä tuonne putkeen nro 14, siitä sitten 15 ja sitten puomille joka on siis nro 16, ei tuo okseri. Oiken hyvin meni heti ekalla kerralla läpi, sitten hieman hiottiin tuota alkua ja tuota kohtaa nro 11.

 

Kontaktit oli toudella hyviä ja kepit teki loppuun koko treenin ajan. Hyvä treeni ja pakka pysy ainaskin ton viimosen treenin ajan kasassa =)