Piiniksen kanssa treeneissä..ja nooh...hyviä pätkiä ja hajonneita pakkoja =)

Elikkäs;

  • oma käskytys; persiistä...välillä likaa ja välillä liian vähän...välillä pääsee suihkaseen kun en ota haltuun ennen estettä ja välillä sitten taas on liikaakin kuulolla..Tarkkuutta nyt omaan käskytykseen ( ja liikkeeseen ja ohjaamisen jne..)
  • Kontaktit; tosi loistavia! A veti Piinaa ehkä liikaakin puoleensa...joten sitä en sitten juurikaan treenannut. Nyt ei yhtään kieltoja kontakteilta vaan neiti näpsä sinne kyllä hyvin hakee ja kontaktin nätisti ottaakin =).
  • kepit; hyvällä mallilla, sivuttais suunnassa pystyn jo enmpi irtoomaan ja nyt kyllä tekee kepit loppuun joten Jaakolle kiitos vinkeistä; toimii!!! Avokulma treenin alla.

Summasummarum: äärimmäisen hyvin kulkee koira kun vaan ohjaan selkeästi, enkä oleta, pidän ohjausta hiukka pitempään yllä. Luotan koiraan, se osaa! Liikun hyvällä rytmillä, en turhia pysähtele! Lista on loputon, vaan siinäpä ne tärkeimmät :)

Nelli toipunut oikein hyvin, oli mukan kentällä ja pääsi tekemään putken ja kepukat.

Agirotu joukueetkin on nyt selvillä, Piinis suihkii kahdessa eri joukkueessa, Wauhtivesseleissä kera Joyn, Hipin ja Mocan. Toista en nyt muista tähän hättään, lisään siis sen myöhemmin.