Kaupareissulla taas pyörähdys Ristarilla.

Keinu; alotin keinulla, Piinis kuumana. Yhesti yritti ohittaa, siis ekalla kerralla, mutta sitten hiffas ja hyviä, jopa loistavia suorituksia n. 5-6 kpl. Sivuttais suunnassakin pystyin ottamaan välimatkaa.

A: Ekaks taas tahto jumittaa...mutta sitten ihan ok, tokikin oli "hauska" kun siirsin jossain vaiheessa lätkän toisella puolelle niin lähti kiipeemään AAlle vaan sitten hiffas että äskönhän se namilätkä oli tällä puolella ja jaaras ja palas kattotmaan että mitä ihmettä =). Piinille siis jää äärimmäisen hyvin mieleen tuommoiset palkat maassa tms...Joskus vähän hankaloittaakin keskittymistä, tai siis keskittyy niin kovin palkkaan että suoritus voi siittä kärsiä.

Puomi: Kontakteista eniten valmis, hienosäätöä vain hiukkasen.

Päätin että nyt rupeen Piinaa treenaan jonkin aikaa silleen että palkkaan kyllä joka kerta mutta en aina lätkällä, eli vaihtelen palkkaa, välillä maahan, välillä kädestä, välillä lätkällä..mun logiikalla Piiniksen pitäs sit se hiffata että kontakteille tulee pysähtyä koska palkkaa tulee aina jostain (toki ei kisoissa, vaan ei kerrota sitä Piinille :D). Erikseen vahvistan taas sanaa ota-->kaks tassua maassa, kaks laudalla