Ei mee hyvin Piinalla..ensin peruuntu agitreenit juoksun takia ja sitten tänään meijän piti lähtä uiskentelemaan koirakylpylään niin ei..

eilen illalla Piina veti bebaa kenttään joten ajelin sitten illalla pyllykarvat, yöllä nuoleskeli kovin, ajattelin että oisko vähän ärsyttäny iho tms. Aamulla sitten kurkkasin hännän alle ja järkytyin näkemästäni..Piinalla oli ilmeisesti anaalirauhaset olleet tukossa ja nyt paise oli puhjennut ja yhden bebareijän sijasta Piinalla olikin niitä kaksi 8O..Nyt siis kipulääkettä (jee, ei päästäkkään vielä kisaamaan) ja suihkuttelua ja jos ei parane niin sitten antibiootikuuri. Piinis-rukka on nyt patsaana kun on ämpäri päässä..

Nooh, Nepsukka sitten läks uimaan ja matkalla haettiin Zafi paikkaamaan Piinaa. Kylpyreissu oli oikein kiva, Nelli oli ihan hurjana kun hiffas että mikä tää juttu oikeen on =). Zafilla oli orpo olo ilman mammaa/pappaa joten Zafin uiskentelu jäi yhteen kierrokseen. Harmillisesti en saanut kameran säätöjä kohilleen joten kuvia ei ole..