Tänäänpä sitten lähdettiin Piinan kanssa turistiks Purinan kisoihin ja niin...Ensimmäinen puol tuntia meni Piinalla "tuttujen" moikkamiseeen, ihan piti kaikkien luo mennä  ja tietty hiukka hyppiäkkin vasten tyyliin "Moi mä oon Piina ja ihanaa että te kaikki ootte mua varten täällä :)". Siinä sitten naama punasena vastailin että minkäs ikänen tää mun pentu onkaan...ööö..vuos ja kolme kuukautta....ai niin vanha...*huokaus*..niinpä...

Täten siis perään kuuluttaisin Piinan omistajaa nyt hieman ryhdistäytymään ja opettamaan koirallensa edes jotain tapoja ;D

Positiivista oli että nyt Piina ei kiljunut hullun lailla radalle vaan aika hyvin pysty olemaan kommentoimatta muiden suorituksia..

Samalla sitten harkkaesteitä lainattiin ja tehtiin jotain pientä pyörittelyä.Kepit meni ihan mahtavasti samoin keinu (lukuunottamatta ensimmäistä kertaa joka oli lentokeinu). Hypyissä oli hyvin kuulolla.

Ja kun kerran paikalle vääntäydyttiin niin pitihän se mennä hieman häiriköimään tuomariakin, pyysin Piinan mittaamaan ja tuloksena olisi siis yksi kipale medi koiria =) (virallinen mittaushan suoritetaan minimissään 18kk iässä)

 

 1264315.jpg

     "Ai hankala..mää vai :o)??"