Joo, eipä voi oikein treenaamiseks sanoo kun ei pysty itte oikeestaan juoksemaan lainkaan, mutta jotenkin sitä vaan pitää aina hallille vääntäytyä =)

Noh, nyt sitten treenattiin jotian irtoomisjutskaa, joka menee ihan ok, mutta tuo putki hässäkkä on välillä jännä, periaatteesta Piina irtoo putkeen ihan hyvinkin mutta välillä tekee semmosen ärsyttävän kiepin...Kontaktiesteistä tein keinua ja A-estettä, vaihtelvalla menestyksellä...Alla namialusta oli valkoisen viivan päällä ja Piina ei alustaa nähnyt-->lähti haahuilemaan..täytynee kysäistä meidän kontaktikoutsilta mitä seuraavaksi....

Keppejä tein parit toistot, kellotinkin huvikseen, 2.82 ja 3.30 oli tulos, tokikin en päässyt edes rinnalle sparramaan vaan jouduin olemaan hiukkasen taempana. Kepit ihan jees, nyt vaan pari kertaa jätti viimeisen tekemättä, joka varmaan johtu tuosta normaalista poikkeavasta sijainnista.

Jossain vaiheessa ajattelin että ollaan jo lähes kisavalmiita, mutta jotenkin nyt taas tuntuu että eipä sitten ehkä ollakkaan...nooh, koiran mukaan mennään, kiirehhän meillä ei ole.