Tänään oli siis Nellin vuoro päästä osteopaatille. Etuosa oli hieman jäykkä, näin arvelinkin kun on ollut kaikenmoista pikku vikaa Nellillä mm. häntähommeli joka vaikutti Nellin liikkeisiin. Osittain Nellin hyvään kuntoon vaikuttaa varmaan myös se,  että havrvoin nykyään annan koirien juosta irti keskenään, kun sitten aina jotain kolareita sattuu. Hihnalenkit rules =), tai jos koiria pidän irti niin yhtä kerrallaan.

Aikaa jäi tovi ja Piiniskin pääsi käsittelyyn, on käynyt siis kerran...mutta mitä kummaa?? Kuka olikaan tuo outo vesikoira joka ei millään meinannut asettua hoidettavaksi, viime kerralla ei ollut mitään onkelmia..Piina oli ihan häpsingillä ja piippas ja haukotteli minkä kerkes :0. No sen verran kuitenkin rentoutui että Leena käsitteli rangan ja hiukan lantiota tutkaili. Oikein hyvässä kunnossa Piina oli, etuosan ja selän lihakset vielä kehittymässä, nuori kun on.

Edit; huoh, vihdoin ja viimein saattiin siirrettyä akvaario tänne tietsikan viereen, kaks kuukautta ollaan sitä jo venytetty, ai miten niin saamaton 8O. Pitäneekin Marilta kysyä oisko nakata muutamaa kasvia tonne altaan päätyyn ;o). Melkein tekis mieli kalakaupoille lähtä, pari monnista tarttes lisää..