Piiniksen treenipäivä, hallille kun päästiin niin mitäpäs Piina ekkuna tekee, no tietty kakkaa halliin, tokikin melkein juosten, niin että papanoita oli sielä sun täällä :O

Noh, kakkahärdellin jälkeen sitten ihan treenailtiin ja treenit sujuivat jälleen vaihtelevasti. Nyt kun ite en pysty juoksemaan niin oon koittanut tehä joko a)takaavienti treeniä b)tekniikkatreeniä c)keppitreeniä d)kontaktitreeniä, oikeestaan ratatreeni on nyt tauolla ainoastaan.

Tänään aloiteltiin kepeillä, otin heti rohkeesti pienten hyppykiemuroiden kautta ja nepäs sujuikin tosi hienosti, molemmin puolin, yhtään kesken lopetusta ei tullut, yksi ohi meno ainoastaan. Sitten kokeilin paria pientä hyppykuviota-->ihan jees. Rengaskin oli radalla ja Piinakin sen onneksi muistu. Nooh. Onkelmia rupesi näkymään puomilla, nyt kun otin vauhtia puomille ja tietenkin ittte jäin taakse niin Piina ei meinaa pysyä kontaktilla, menee hyvin sinne mutta sitten rupeaa siinä seilaamaan..tarvii siis varmankin apuohjaajan kaveriksi remmin päähän. No sitten pöllönä otin vielä keinua joka meni yksittäisenä esteenä kivasti, mutta kun vauhtia koitin siihen hakea niin eipä vaan onnistunutkaan...tokikin koira oli jo väsy tuossa vaiheessa treeniä. Yhden koiran kanssa kun treenaa niin välillä tulee varmastikkin treenattua liikaa, vaikka vaan treenaa "pikku pätkiä". Nyt kun sais tuon Piunan vielä silleesti että rauhoittuisi kentälle..jälleen saapi peiliin kattelella...*läpsii itseään*.

Mutta kivaa meillä oli kaikesta huolimatta, Piinalla kun tämä arki on nykysellään aikas tylsää, Rämänkään kanssa ei oo moneen päivään päässyt riehumaan, onneksi huomenna tulee Natso-neiti Piinaa juoksuttamaan =)