Niin se vaan on taas vuosi pulkassa...hassua miten tuo aika kuluu niin nopsaan =). Piinan kanssa lähdimme juhlistamaan vuoden vaihetta treenihallille. Treenit menivät vallan mukavasti. Tein erillaisia sarjoja, teemana; kepit, keinu ja A. Treeni-idiksenä oli siis että pienen hyppykuvion kautta aina ajauduttiin noille esteille. Kunnolliseen ratatreeniin en kykene, joten joskos nyt tuosta olisi hyötyä että saapi vähän vauhtia noille esteille, lopetin aina keppeihin, aahan tai keinuun.

 Varsinkin keinuun olin supertyytyväinen, kokeilin jopa keinun takan leikkaamista ja edessä valssaamista ja meni ihan nappiin =). Kepeillä hiukka huolimattomuutta, helposti jos hiukkasen on ahtaampi sisäänmeno niin hakisi tuon kakkosvälin ja väärältä puolelta kaksi viimestä tahtoo jättää pujottelematta. Mutta saatiin onneksi onnistuneita toistojakin. Aalla vauhti tahtoo tehdä Piinalle kepposet, tulee niin lujaa ja loikkaa harjanteen yli että alastulo saattaa olla hiukkasen hutera, niin sanotusti meinaa kipata..pitänee ottaa muutama toisto valjailla, tokikin paljon menee kyllä harjaantumattomuuden pikkiinkin.

Tähän vuoteen loppui myös meidän kausikortti hallille, joten kevätkaudella luvassa vain muutamia yksittäiskertoja. Tokikin toivoisin että tuo äijän retale sai nuo kepit valmiiksi (yhtä keppiä vaille valmiit kujakepit), muutama hyppy jo onkin, niin voisi sitten ihan kotosalla treenailla tekniikka yms. harjoituksia.

Oikein menestyksellistä ensi vuotta, tää lähtee katteleen kuinka Virppa jakselee, paukut ei niinkään pelota, mutta ne välähtelyt ja ruudinkatku =(

 1173414.jpg