Pikkasen jänskätti lähtä treeneihin viimoisen katastrofaalisen treeni kerran jälkeen, mutta jännitys oli onneksi turhaan. Mukanani oli kuin eri koira :D ( ja sen myötä ohjaajakin). Piinis kävi tosi kuumana, mutta ilokseni pysty keskittymään tosi hyvin siitä huolimatta. Juosta kun en oikeen pysty niin hyppykuviot oli aika helppoja ja semmosia missä pysty koiraa hyvin lähettämään. Paria pakkovalssia testasin myös yhteen kuvioon ja vitsit kun ne toimii Piinalla ihan simppa hyvin, nyt kun vaan saan ne  käyttöön otettua myös kisa elämään (kunhan sen aika koittaa).

  • KEINU; otin ensimmäistä kertaa ilman turva-apuja (valjaita) ja ihan loistavasti meni. Toistoja otin varmaan 7-8 kpl joista ainoastaan yksi epäonnistui silleesti että Piina meni kyllä alas, mutta loikkasi sivuun kun keinu rämähti (otin ehket liikaa vauhtia keinuille)
  • KEPIT; tosi hyvin menee taas, nyt oon pääsääntösesti treenannu silleen että Piina itte hakee kepeille. Väärän puolen loppu kaipaa hieman käsi tukea mutta muuten nou hätää.

Nyt kun vaan Miksu sais mun kotikepit kuntoon niin saisi noita kulmia ruveta treenailemaan..nooh, niitä odotelessa, täällä alkaa yleinen jouluhärdelli joten

oikein ihanaa joulua ja menestystä vuoteen 2008!

 1143747.jpg