Sain sitten itteni vietyä Purinan treeneihin, ei siinä, treeneihin on aina ilo mennä mutta nuo ajomatkat ruuhkissa yöks :(

Treeneissä oli tarjolla jos monen moista kieputusta, sen verta lyhkänen on tuo aika että ei päästy oikeestaan kun pintaa raapaseen, mutta mukavasti ne jutut jäipi muhimaan, treenit oli peräisin Janitalta, joten todellakin haastetta riitti. Teemulta sain mukavaa kommenttia omaan treeenaamiseen, oma keskittyminen on hiukan retuperällä -totta. Pidän Piinaa liian osaamattomana  -sekin totta, aina tulee aateltuna Piinaa pentuna, eli lisää vaatimusta treeniin, koira kyllä jo osaa ja kestää pientä prässiäkin. Ja että ite pitäs rohkeemmin käyttää noita opittuja juttuja -ja niin vaan osu ja uppos jälleen.

Treenien lomassa tein keppejä jotka oli ihan loistot, ns. oikeelta puolelta sujuu jo ihan loistavasti, Piina hakee sisään jo 9/10 itsenäisesti. Otin paljon esteiden kautta kepeille menoa. Toinen puolikin kyllä aika hyvä, lopussa meinaa jättää pari vimppaa väliin. Keinu oli kanssa kyllä tosi hieno, ekan kerran tehtäessä keinun rämähtäessä loikkasi sivuun, mutta sen jälkeen 4-5 toistoa ihan täydellisesti, jotenkin tuntus siltä että nyt Piinalla niinkus loksahti tuo keinun idea. Siitä rohkaistuneena tein pari Aata. ja ne meni myös oikein hyvin.

 1133631.jpg

 Piina ja korvat (kesällä)