Lauantai aamu menikin sitten aika sutinaksi, Virpalla oli aika Leena Piiralle Porvooseen klo 9 ja Nepsun piti olla kisoissa Riihimäellä klo 10.30, ja tähän vielä lisätään että auto on rikkipoikki niin lopputuloksena melkein mission impossible, mutta vain melkein =)

Miksu siis lähti työautollaan Virpan kanssa kohti Porvoota. Siitä onkin jo tovi kun Virppa on ollut hoidettavana Leenalla. Lantiohan siellä oli vinossa ja jumeja lähinnä takaosassa. Mutta auki onneksi saatiin ja kotihoitona puolen tunnin ravilenkkejä n. 3 kertaa viikossa, pallohaut minimiin ja B vitskua kuurina. Olenkin nyt Piinan saavuttua laumaan koittanut, varsinkin liukkailla lenkittää koirat hihnoissa, tai vain yksi koira vapaana. Samaa siis jatkankin. Mikakin oli hämmästynyt kuinka rento Viivi on hoitosesssion ajan, kipeimmissä kohdissa hieman pää nousee mutta muutoin on kyllä aikas reporankana :D

Noh, itte sitten lähdin naapurin volvolla kohti Riksua, kisapaikka oli uusi joten hiukkasen jänskätti löydänkö perille. Löysin. Kisat sujuivat Nellillä jälleen hienosti, Niinun ohjauksessa. Tuloksena 0/32,58, sijoitus 2/56. Loppumetreillä nuori kromfo meni Nellin ohi. Mutta kaiken kaikkiaan loistavaa työskentelyä Nellillä ja Niinulla, kaksi kisaa ja kaksi nollaa, ja yhdessä ovat treenanneet kerran. Niin ne vaan toiset osaa :o)