Aikas ykstoikkosia nää mun treenit nimellisesti, mutta tavoitteena olisi nyt talven aikana saada nuo kepit ja keinu kuntoon, koska muut asiat on aikas hyvällä mallilla. Siitä on sitten hyvä jatkaa keväällä kun taas ns. normaali treenaus voi alkaa vauvan synnyttyä ja hieman kasvettua ;o)

Mutta joo, Kepit varsinkin edistyy aivan huisia vauhtia. Nyt hakeminen jo parempaa, näissä treeneissä koitin keskittyä yhdessä kepeille menemiseen, siis että Piina joutuu yksin hakeutumaan kepeille, uskaltauduin ottamaan muutaman kerran ihan jo muutaman esteen vauhdilla. Tärkeintä on että annan tilaa, ja hiukan vedän ettei hakeudu väärältä puolelta sisään. Kepit Piina menee jo pääsääntöisesti loppuun asti, harvoin jättää välistä. Toinen puoli hieman heikompi tässä asiassa.

Keinu ihan ok, treenikeinu on jotenkin hepponen joka tekee sen että Piina tahtoo rämäyttä keinua jolloin keinu ikään kuin pomppii hetken ennen kun tasaantuu-->Piina koitti pari kertaa loikata sivuun alastulolla. Mutta ihan hyvin tuo keinukin jo menee.

Muutamaa hyppykuviota siinä sitten lopuksi tehtiin. Ihan jees. Oma liikkuminen vaan tahmeaa =)