Päivä vierähtikin aika pitkälti kisaturistina Kv-kisoja katsellen, oli oikein mukava nähdä koirakoita naapurimaista. Kyllä mekin vielä joskus tommosissa kisoissa startataan =)

Illalla sitten mentiinkiin treenaamaan, otin vaihteeksi kokolauman, joka oli virhe..lähinnä itteni takia..kunto ei meinannu kestää sitten millään eikä oikeen hermokaan sitä räksytystä. Muttamutta, Nellillä treenit meni ihan mukavasti, en hirveesti viittiny treenatakkaan kun Nelli osaa kaiken mitä tarvii tässä vaiheessa. Viivillä vähän sama, mutta voi hitsit että Virppa meni hyvin, ja ihan hirveellä innolla, harmi vaan että oma liikkuminen ei sovi yhteen Virpan kanssa.

Piinauksen treenit meni tosi hyvin, hyppyissä on ruvennut hiukkasen liitelemään, täytyy treenaamaan noita "Jennyjä" nyt kun on nähty Jennyt ihan livenäkin. Mutta, kepit, niihin olen aina vaan tyytyväinen, hakemista vaan vahvistettava. Keinua testattiin viimeseks ja vitsit, ihan käsittämätöntä tuo Piinan oppiminen, nyt jo toisella keinun treenikerralla edistystä tapahtui ihan huimasti, enään ei tarvinut apuohjausta keinulle vaan hakeutui sinne jo itekkin, tästä on hyvä jatkaa =)