Tänään siis treenattiin taa Niinun avustaman puomia, ja kyllähän se menneekin jo kivasti, tänään tuntu että Piina keskitty joteskin normaalia paremmin tuohon treenailuun. Piina selkeesti tekee paremmin koko puomia kun pelkkää laskuosaa, ja todellakin osaa hienosti oottaa kontaktilla lupaa poistumiseen.

Sitten treenattiin hyppy-putki-hypy-hyppy kuvioita, jossa siis kaksi hyppyä linjassa ja u-putki, ja sitä sitten suihkittiin pariin otteeseen =), tärkeää on nyt itselläni että a)olen tarkkana b) olen tarkkana ja C) ja vielä tarkempana..ja siis muistaisin että yrittäisin myös vahvistaa esteitä ilman käsiapuja. Mutta siis loistavasti sinkoili Piina.

Kokeiltiin vielä takaa hyppyä, jota ollaan treenattu yhdissä treeneissä muutaman kerran ja ihan käsittämätöntä, Piina loisti jälleen, muisti asian ja toimi kuin unelma =DDD

Ja ai niin, mun muutama toisto on  n.4-8 kertaa, riippuen asiasta/esteestä ja yleensä kahden onnistuneen kerran jälkeen muutan/vaikeutan hieman treeniä, mutta siis palaan heti helpompaan jos ei meinaa onnistua. Ja pyrkimyksenä aina ottaa treenattava este molemmilta puolilta, ettei tulisi niiiiiiin helposti sitä väärää puolta.

Ja lisään vielä että palkkauksessa koitan olla johdonmukainen, eli kun onnistutaan niin palkkaa satelee, mutta jos ei, niin ei tulee palkkaakaan, uuden asian opettelussa tottakai palkkaa tulee helpommin, mutta kun este osataan niin palkaa ei enään heru sinnepäin menneestä suorituksesta. Piinalla tällä hetkellä kontaktilla namipalkka ja muuten lelu (rätti/patukka/narupallo, joskus jokin muukin pallo, koitan palkkaa vaihdella)