Tänään oli sitten sangan puuhakas päivä Piiniksellä; ensin mentiin treenamaan Vimman kanssa. Treenattiin sylkkäriä putkella ja pienellä hyppykuviolla, johon liitettiin myös irtoominen loppusuoralle (toinen oli pallon kanssa heilumassa maalissa). Ja keppejä mentiin, siis kujaa ja tänään ilman remmiä, ja hyvin meni. Itte kun nyt vaan muistas että tosiaan voin treenata samalla myös kulmia =) =) =)

Siitäpä sitten lähettiin tokoileen; ruutua, seuraamista ja luoksetuloa. Muutaman ihan hyvän vinkin sain, muunmuassa liinan käyttöä tuossa lelun vaihto "pelissä" ( Piinahan on tehny siitä ihan sirkusnumeron, kaahailee lelu suussa ja kun pitäs tulla vaihtamaan niin kattelee että mikähän lelu siel heiluis..ja et viittiikö vaivaantua :O)

Treenejä ennen Piina kävi jo tutustumassa vieressä olevaa järveen ja kyllähän se vesi puoleensa vesikoiraa vetää, ensi järkytyksestä selvittyään (iik, tämähän on märkää) ja treenejen jälkeen paikalle ilmaantu sukulaispoika ja Piinan oma rakas äippä kulta Wiima, joitten kanssa piti viel uuestaankin tutustua vetten saloihin.

 618161.jpg

 ..tonne se äippä katos..

 

 618170.jpg

 ..uskaltaskohan itekki...

 

 618176.jpg

  ..hiljaa hyvää tulee =)..

 

 618183.jpg

 ..no mut pallon perään mäki meen..

 

 618188.jpg

 ..mä ja äippä palloillaan :o)