Treenipäivä siis, Piinalla. Nelli ja Viivi jäi kotio. Piinalla otettiin muutama  "twist" harjoittelu, hommahan toimi ihan hyvin, pitäisi nyt vaan saada itselle tuommoinen selkäytimeen. MUTTA siis aivan järkkyä että Piina osaa takaa kierron tosi hyvin ja vaikeistakin kulmista, tämähän siis tarkoittaa sitä että virheet tuo koira tulee oppimaan myöskin hyvin helposti :DDD.

Putkea hieman myös tehtiin, tänään kokeilin tuota "suljettua" putkelle lähetystä ja se meni ihan kohtalaisesti. Puomia mentiin neljä kertaa, tällä kertaa Piina oli pikkusen levoton alastulolla.

Mutta ei treenejä ilman kommeluksia...eli Piina lähti liitelemään pehmosen narupallon kanssa ja sitten kun tuli pallon kanssa takasin niin suu ihan veressä...ja minähän sitten jo ihan paniikissa. Nooh, mitään haavaa tms. ei näkynyt, ekana kävi tietty mielessä että joskos käärme ois tuikannut, mutta sitten vuotokohta paikannettin ja huomasin että kielen alapuolella oli selvä hampaan mentävä reikä (no pakkohan mun silti oli soittaaa eläinlääkärille ja varmistaa että tuleeko käärmeenpuremasta verta =) ja siis yleensä ei tule), nopeesti tuo vuoto sitten kuitenkin tyrehty. Ja traumoja ei onneks vieläkään jääny, jotenkin on vaan ruvennu tuntumaan että ehket nuo narupallot ei oo meijän juttu =)