Tänään teemana oli seuraaminen, sivulle tulo sekä luoksetulo.

  • Sivulle tulo; onkin tökkinyt meillä jonkin verran koska Piina ei millään malttas pysyä sivulla vaan lähtis jo muihin puuhun, nyt saatiinkin läskyksi että rauhoitetaan tuo sivulle tulo sillä tavalla että palkaan takana namilla (kun pyörähtää takakautta sivulle) ja sitten namia siinä kun Piina on sivulla, ja tietty kotosalla myös silleen että kun Piina istuu niin menen viereen seisoskelemaan. Teknisesti Piina kuulema sen jo osaa ja siis tekniikka on hyvä =)
  • Seuraaminen; tämän ajoin opettaa imuttamalla ja ihan kivasti meneekin, mutta kättä pitää nostaa ylemmäksi, joka tuo hiukan pomppimista mutta uskoisin että se pian katoaa. Vinkkinä sain että palkka fifty-fifty periaatteella, eli puolet palkasta perusasentoo ja puolet liikkestä. Ja piakoin jo kaartevaa seuraamista (kaheksikot yms) että takapään käyttö maksimoituisi.
  • Luoksetulo; vauhti on hyvä. Palkkaa pitäs nyt opetellä pitämään vasemmassa kädessä. Pysähtymiseen sain ihan mielenkiintoisen vinkin; opettaakin koira hyvin vahvasti pakittamaan ja tämä sitten yhdistää tuohon pysähtymiseen.. kuullostaa ihan kokeilemisen arvoiselta jutulta.

Ja koska Piinan näyttelyt meni pipariks, ikä oli päivää vajaa että ois saanu osallistua aptukseen, niin leikkasimma sitten kesätukan =)

 557659.jpg