Virpan vuoro oli päästä Leenan käsittelyyn ja kylläpäs koiruus olikin jumissa (näin olin uumoillutkin), varmaan osittain pari viikkoa sitten sattuneen tärmäyksen tiimoilta, mutta hyvin sai Leena Viiville liikettä ja sainkin hyviä kotihoito ohjeita. Kovimmin kolhuja oli kokeneet lantio, selkä ja oikea lapa. Pidän pari viikkoa vielä levossa ennen kuin ruvetaan treenaamaan.

Illalla ajelin Piinan kanssa Keravalle agitreeneihin Niinun oppeihin, ja ai että Piina oli loistava!! Kyllä siitä hyä harrastuskoira vielä tulee (en oo kyllä epäillykkään etteikö tulis :)).

Hyppy:

-tätä vaan muutamaan otteeseen katottiin, lähinnä hyppytekniikkaa jne. Ja siis niin että rima oli maassa. Tosi hienosti Piina hiffas asian ja hyppytekniikka vaikutti vallan hyvälle, tähän esteeseen palaamme myöhemmin kun tuo fysikka rupee olemaan kohillaan, eli tuossa n. 8kk iässä.

Putki:

-Ekalla kerralla Piinaa vähän jänskätti putkeen meno, ois halunnut kiertää, mutta kun itsensä voitti niin tyyppi tajus tosi nopeesti idean ja kävi suhteellisen lämpösenä =)  Ja hienoa oli nähdä miten pieni pentu palautui hetkessä, ei jäänny yhtään miettimään tuota ensimmäistä kertaa jolloin vähän jänskätti, vaan pääsi asiasta yli. Toistoja otettiin varmaan semmonen kymmenen, putken asentoa säätäen.

Puomin kontakti:

- Tätä nyt lähden viemään silleesti että etutassut on maassa ja takatassut kontaktilla. Tavoitteena on saada varma kontakti koira joka ei ole sidoksissa ohjaajan sijaintiin taikka käskyn ajoitukseen =), kattotaan kuin käy. Tänään siis treenattiin silleesti että nostin Piinan oikeaan asentoon ja maassa oli alustan päällä nami palkkana ja sitten vapautuskäskyllä pois.toistoja n.6, vielä ei käskyä ole tähän liitettynä.

 

Nyt siis maalis-huhtikuussa treenataan putkea ja puomia, sekä lenkillä eteenpäin irtoamista, sekä sivulle lähtemistä ja huispausta edestä. Saatiin myös kotiläksyksi rauhoittuminen, sen verran kuumana tuo penneli kävi että täytyy tosiaan hieman ruveta treenaamaan tuota rauhoittumista.