No-ni, niin siinä sitten kävi että agiliidon SM-kisojen yhteydessä olevissa kisoissa Piinan kanssa saatiin se puuttuva palapelin palanen, eli tuplanolla...joka tarkoittaa että ollemme oikeutettuja osallistumaan agiltyn MM-karsintoihin heinäkuussa..wow. Ihan liekeissä. Paniikissa. Täpinöissä. 

Agilityä kun olen tahkonnut jo usemman vuoden, ja nyt on ensimmäinen kerta kun oikeasti pääsen tuonne arvokisojen puolelle. Nellin kanssa saatiin pari kertaa tulokset kasaan, vaan kun hän on X niin ei koskaan sitten mahdollisuutta ollut moiseen. Mutta joo...innolla odotan, tavotteita en asettele, vaan menen avoimin mielin katsomaan mimmoista siellä onkaan .


Eka rata, hyppis: Tää oli kyllä aikas pitkälle nappirata, pari pikkasen valahtanutta kaarrosta mutta ei mitään katastrofaalista. Ja mikä tärkeintä, liikuin, juoksin ja ohjasin. Kisoihin tullessa oma keskittyminen oli aika huonoa, tai jotenkin fiilis oli semmonen kesäinen ja rento, pelkäsin että liiankin rento. Mutta jotenkin sain sitten siittä ajatusta keskittyä siihen että liikun ja ohjaajan. Ja näin tein. Olen ylpeä, itsestäni ja Piinasta. Wow. 0, Sijoitus 2/ kuusikymmentä ja jotain. Voiton vei ansaitusti Kaisi ja Dia, WOW. Ja koska Dian sertit jo napsittuna, siirtyi Dian serti meille ja näin ollen hyppyvalion mahdollisuus on olemassa... tokikin nämä hyppikset on meille hieman haastavia...tais ja olikin toinen tulos 3.luokassa hyppikseltä **viheltelee**

Toka rata, agirata: Asenteella ei mitään menetettävää. Jälleen ajatuksena se että ohjaan ja liikun. Aika pliisut ohjausvalinnat tein, mutta se ero aikasempaan oli kyllä että molemmilla radoilla olin aika varma omista valinnoista, en kyseenalaistanut niitä niin paljon kun nyt aikasemmin. Eli aika perusmeiningillä mentiin. Jotain pientä säätöö oli paikotellen, mutta homma pysyi kasassa. Maaliin nollalla, sijoitus 6/ kuusikymmentä ja jotain. WOW. Vielä ylpeämpi itsestä ja Piinasta.

espves Piina & Hanna Lind (medi)


15.08.2009 Tampere (agility)
30.08.2009 Vantaa (agility) nollavoitto
05.09.2009 Helsinki (agility)
11.10.2009 Helsinki (agility)
18.10.2009 Hyvinkää (agility)
15.11.2009 Helsinki (agility)
09.05.2010 Järvenpää KAT (agility)
23.05.2010 Vantaa (agility)
18.06.2010 Vantaa (agility)
18.06.2010 Vantaa (hyppy) tuplanolla
MM-karsintanollat kasassa!

 


Michael Monroen sanoja lainatakseni

"Unelmat pitää toteuttaa. Ei se, ettei ole tehnyt jotain asiaa kertaakaan, tarkoita etteikö sitä voisi tehdä ensimmäisen kerran. "

Kiitos kouluttajat,  treenikaverit, Sanna-kasvattaja ja kaikki hengessä mukana olleet !