Jep, onhan sitä liidelty taasen, tulokset on ollet välillä 0-5-HYL, enempi kuitenkin tuota hyllyä ollaan taas suurennettu . Virheet on olleet tosi naurettavia suurimmalta osin, aivan semmosia rytmitys juttuja, eli en vaan osaa sijottautua oikein radalla. Mutta, treeniähän se vaatii eikä muuta.

Piiniksen kanssa treenit päättyi viimeks aika lyhyeen, sarja hyppyjen jälkeinen kaarros oli hieman haastavassa kulmassa, ja Piina pieni reikäpää törmäsi sitten muurin sivutolppaan päällä. Noh, pikainen ravistus ja matka oisi jatkunut samantien. Koiran tsekkaus ja näyttäisi siltä että mitään isompaa ei tullut. Fyssarilla saadaan sitten todellisuus tilanteesta.

Hurma, juoksu tauon jälkeen suoraan Anne Saviojan koutsaamiin treeneihin. Yllättäen, samat asiat mitkä Piinan kanssa on vaikeita, tahtoo olla myös Hurman kanssa vaikeaa, kuten työnnöt ja välistä vedot :X. Valssitreeni/ jaakotus meni tosi kivasti, Hurma irtoaa vielä Piinaakin paremmin joten on helppo viedä näissä. Ja hitto, teinpä Hurmalla sokkareitakin -WOW .