Johan sitä niin hurjia oltiin että lenkin päätteks mentiin treenailemaan tohon maneesille ja kyll vaan toi Hurma on hauska, se selkeesti kuvittelee osaavansa jo tän lajin, käy tuhannen kierroksilla ja sinkoilee minne sattuu. Kaiken tän tohinan keskellä se kyllä keskittyy ihan hyvin sitten kun ns. opiskellaan.

Tänään teimmä ihan hyppy treeniä, silleen että rima oli siivekkeen päällä vinottain, lähinnä vahvistin hop sanaa, helposti kaartaa takasin kun ja jos ei näe lelua. Putki treeniä teimmä eri kulmista ja teimpä joitain leikkausharkkojakin, hyvin imee putket. Tänään napsi käsiä vähemmän Hurma kuin viimeksi .

Hyvä hyvä, tästä sitä on taasen hyvä jatkaa. Se että on ollut kiirettä kotona ja töissä, on ollut yksi syy siihen miksi ei oo Hurmista tullu vielä treenailtua, mutta täytyy myöntää että myös alottamisen vaikeus on ollunna, ettei sit taas tekis niitä samoja virheitä kun Piinan ja Viivin ja Nepsun kanssa, vaikka eipä niitä virheitä pidä pelätäkkään. Johdonmukasuus kun ei oo kyllä miun vahvuus lainkaan, eli helposti tule tehtyä vähän sielä ja täältä. Noh, nyt on jokin lanka löyettynä ja siittä koitamma pitää kiinni

Kuvat Leena Inkilä