..vaikka kiirettä kyllä pitää. Treenattu on taasen liian vähän ja kisattu liian paljon ja tulokset taasen sen mukaiset . Nooh, nyt on maneesilla esteet että joskos helpottas, vielä kun sais oikeesti ittestä irti sen verran että oikeesti suunnittelis treenit eikä tekis sitä sun tätä.

Hurman kanssa ollaan aksa alkeet aloteltu ja siispä leikkimme putkea leikin varjolla, ja varmaan seuraavaksi tota kontakia ruvetaan rinnalla treenaileen. Tässä koen että on ihanaa kun on kaksi koiraa kenen kanssa puuhastella niin treenausaika on paljon tehokkaampaa. Vaikkakin Hurman kanssa mennään ihan sillä fiilarilla että kattoo mikä hänestä tullee, jos ei muuta niin sorsakoira  .

Piinan kanssa kävästiin Markuksen luona tossa viime viikolla ja olihan se koira saanu siipeensä kun siltä puomilta tippus, tosi hyvin anto Piina tällä kertaa hoitaa, tai siis antaa toki aina mutta oli ihan hiljaa . Toki nyt kisoissa ( sama puomi) tuli taas harkkapuomilta alas, hieman hillitymmin tällä kertaa. Onneks ens tiistaina Piira.