Piinasen kanssa siis läksimme kohti Purinaa; nukuttu hyvin *jep*, tommoset 9 ja puol h, tokikin pari kertaa herätty yön aikana ja nähty kummaa unta.. syöty aamupala *jep*, tosin bansku vaan mutta hyvä aloitus, nesteytys *jep*, ja kaiken lisäksi keskitytty kisoihin, aina kun ajatus karkas niin pikainen palautus aiheeseen. Musana matkalla tänään KLF, hitsit kun hyvä musiikkia ;o)..

Näistä johtuen oma fiilis oli tosi hyvä, normaalin löysyyden sijasta olin hyvässä vireesä, pikkasen semmonen jännittävä kutkutus vaan ei liikaa. Piinin ensin kävelytin ja sitten olikin rataantutustuminen. Rata oli haastava mutta kiva, sai tykittää mutta kuitenkin koiran piti olla hollilla, paria kohtaa jäin miettimään vielä hetkeksi. Olo oli kuitenkin varma koko ajan.

Piunasen sitten hain autosta ja lämppäilin parilla hypyllä ja kontakteilla..nyt jotenkin vasta välähti että oon ehkä tähän asti varinkin purinalla likaa palkkaillu kontakteilla siis että muka vahvistan niitä antamalla sitä palloa joka kerta mutta nyt sitten ajattelin että turhaan lietson koiraa siihen ajatukseen että joka kontaktin jälkeen tulee pallo, nyt teinkin pätkänä puomi-hyppy-A-hyppy-puomi-hyppy--->palkka, ja tätä toistin pari kertaa, alussa Piina oli vähän kummissaan ja komensi kun ei palloa tullutkaan totutusti heti kontaktin jälkeen..Samoten käskytin tiukempaan, tämä pitää myös siirtää treeneihin.

Noh, sitten meidän vuoro, olo edelleen varma. Piina jäi alku räksytyksen jälkeen hyvin. Menin ottamaan Piinan vastaan kolmen hypyn taakse ja tästä peruuttaen puomille, onnistu hyvin. Puomilla jäin taakse ja Piina ei kyllä hyvää kontaktia ottanut :( , paikka ei hyvä-hypähti pois ja ilman lupaa tuli, ei kuitenkaan virhettä tästä. 4selle lähetin ja ajatus oli että jään esteen väärälle puolelle, teen ns layerin ( oliko oikein termi ;o) ) , mutta olin liian hätänen ja Piina tuli perään. Tapani mukaan en jääny korjaileen koska rytmi oli hyvä vaan sitä sitten keinulle, ja keinu ihan loistava, johtunee varmaan sitä että rauhotin liikettä kävelyksi, mitä en oon tehny puomilla kun sinne on aina kiiruumpi. Keinulta lähetys eteen ja tässä Pii pääsi kiepsahtamaan, ois voinu olla hyvä vaihtaa puolta keinulla. Tästä kepit ja putkelle, tykitettiin ihan sikana ja ekaks olin aatellu että en uskalla tehä persjättöö kun en muka kerkee vaan kattos pirua kun kerkesin ja ihan hyvinkin *Jihuu*, siitä lähetykset esteille 14-15 ja sieltä putkeen, putkelta Piin sain ihan hyvin kiinni ja tuli hyvin Aalle vaikka tätä kohtaa jännitin kun vierekkäin oli A ja puomi ja molempiin on käsky kiipee.

Nooh, Aan takana oli tarkotus leikata tai valssata eessä tätä en kuitenkaan tehnyt kun keskittymistä häiritsi huonot housut jotka varmaan kolmesti jouduin radalla nostaan, siis kirjaimellisesti meinasivat olla polvissa...Aalle pysähty mutta lähti liikkeeseen ja sitten jäi seisomaan Aan alle odottaen lupaa lähteä. Lopun käännätykseen oli tarkotus kärmeskättä käyttää mutta koska olin väärällä puolella kuin oli ajatus niin ei oikein hyvin toiminut, ittellä oli vähän hukassa paikka..kiva kohta oli, ois voinu tosi monella eri tapaa viedä tän kohan. Maaliin tullessa oli kyllä tosi hyvä fiilis, ja varmasti se oma varmuus oli näkynyt ulospäin kun puolitututkin tulivat rataa kehumaan, siis suoritusta, ei tulosta ;o)

Summasummarum: Helevetin hyvä rata ja fiilinki, top 5 ratojen joukossa meijän ratahistoriassa!