Tänään sitten oli vaihteeks semmonen päivä että lähdettiin hallille kera Ellan sekä Piinan ja hainpas matkalta pari Bordercollietakin kyytiin ja hallilla meitä odottelikin Minna ja Emilia. Kyl se vaan tuo lasten kanssa treenaaminen on semmosta että...nooh, yllättävän kivuttomasti meni, suuret kiitokset Minnalle =)

Otettiin hyvin pientä pätkää Piinan kera ja vitsit kun oli hyvä rytmi ja sain kohdat meneen aika nappiin, tais olla Kirren treeniryhmän sijottelemat esteet vielä hallilla ja siis rata näytti tältä ( kopsattu Kirren blogista, sano hep jos haittaa Kirsi *käden heilutus hymiö* )

 

2040775.jpg

 

..mutta tehtiin tuo silleesti että alotetiin kakkosesta-kutoseen ja kutoselta sitten käännettiinkin kolmoselle ja siittä kolme estettä maaliin ( putkea ei siis ollu ). Otin Piinan vastaan 3-4 välistä ja siitä sitten jaakotin neloselle ja mainittakoon että siellä oli putki takana imemässä niin eipäs Piinistä imassu lainkaan vaan oli ihan messissä, vitoselle sitten valssi ja leikkaus/valssi kutoselle ja maaliin, ja hitto mitkä kaarteet, Piinis meni niin nuollen että..

Tehtiin sitten myös kontakteja ja ne on kyllä nyt huonot :(...paikka on kyllä selvillä, mutta valuu alas, täytynee ehkä ruveta olemaan tiukempi kun valuu pois, tokikin ihan oma moka kun viime reeneissä sallin noi valumiset "kisan"omasissa treeneissä ja näinhän ei tietty pitäsi olla vaan kontaktejen tulee olla samanmoiset niin treeneissä kun kisoissakin, shame on me!

Mutta kaikenkaikkiaan tosi hyvä fiilis jäi treeneistä, ei olleet mitkään pitkät eikä vaikeatkaan mutta tarpeelliset ja tehokkaat =)