Aamulla sitten herättiin Ellan kanssa klo 10.00 ja koska ei satanu aattelin että lähdetään sitten Ristarille treenaileen..nooh, aikaa oli puoli tuntia saada lapsi syötettyä ja puettua ja toki ittensä ja kampsut kasaan jne..uskomatonta mutta kentällä oltiin klo 11.04.

Eka harjotus meni käsille, siis hyvin meni pätkissä mutta oma keskittyminen ei ollut hyvää ( menköön ton aamutohinan piikkiin tällä kertaa ;) ) . Piina meni ihan hyvin onneksi.

Toinen treeni meni sitten jo paljon paremmin. Alussa taas oli kohta jossa oma arviointi kyky petti sijottautumisen ja liikkeelle lähdön kanssa mutta muutoin rata meni todella mallikkaasti, ohjasin paljon täpäkämmin ja pysyin liikkeessä--->ehdottomasti sopii mulle paremmin tämmönen tyyli! Lopussa oli semmonen putkelle irtoominen jonka tiesin tuottavan Piinalle vaikeuksia ja näin kävikin...

Kokeiltiin sitten että palkattiin se kerran sinne putkeen ja tämähän oli virhe..Kesti tovin ennen kun Piina pysty keksittymään hommiin..oikeestaan ainoo tämmönen herpaantuminen tapahtuu jos koitan palkata maahan, tai että joku toinen on palkaamassa, Piinis rupee oikomaan palkalle..ei keskity muuhun tekemiseen lainkaan..Nooh tiedossa oli tää juttu, kuhan kokeltiin =)

Lopuksi pakotin Timon suihkaseen pätkän Piina kera, on se vaan makeeta nähän oma koira toisen käsissä, Piinis kun taas meni niin täpöllä vaan kun pystyy =)