Tänään se sitten oli ja onneksi ohi on..jostain kumman syystä paikalla piti olla jo kukon pieremän aikaan vaikka itse rata oli paaaaaaljon myöhemmin. Piinishän suihkas kaksi rataa, yhden kilpailevissa ja toisen alokas joukkueessa, ja oispa ihanaa tänne kirjottaa että kaikki meni loistavasti vaan ei..

Kilpailevien rata oli ihan mukava, aika pitkän olonen vemputus. Ekana oli puomi ja Piinis sen taas lensi...sitten aattelin että nooh..nyt tarkkuutta pelliin ja loppuun asti ohjaten..jonkin aikaa menikin hyvin, oikeestaan tosi hyvin, muistin sihistellä ja ohjata koiraa, kunnes tultiin Aalle..otin haltuun Aata ennen Piinin ja hitto, sehän otti todella hyvän An =), siitä sitten menin ihan häpsingille ja saatiin loppu härdelli sössittyä.

Alokas rata oli aika luukutus rata ja ei siinä ihan mukava..ekana oli puomi ja koitin taas hieman ottaa hallintaan ennen puomia ja tällä kertaa puomi onnistu, siitä siitten Piinis liikku ihan hyvin Aalle asti ja sieltä taas loikkas *ei ymmärrä logiikkaa*, sitten loppu tunnetusti meni vituralleen..Muutenkin tällä radalla oma ohjaus oli todella huonoa ja ennen kaikkea myöhässä!

Kontakteista kuitenkin olen jollain tapaa iloinen, että ne kuitenkin voi toimia =). Nyt jääkin kisat tauolle ja alkaa suunnitelmallinen treenaaminen, tekniikka, rataa ja kontakteja, eli työmaata riittää..

Hurjasti onnitteluja kaikille hyviä ratoja tehneille seurakamuille, varsinkin Kutkis Penalle & Marille ja Sannalle ja Delille jotka molemmat voittivat säkäluokkansa tasoitusradan, ei paha kisauran aloitus ;o). Ja tietty onnitteluja SuperBitcheille jotka voittivat alokasluokan ja kiitokset/onnittelut meidän joukkueelle joka oli kolmas =)