Tänään Piinalla oli hubaa..Ensin ajeltiin Mäntsälään Natson kaveriksi treenaamaan ja siitä sitten pieni lepo ja Jäkeen kontaktitreenaileen...Aloitetaan Mäntsälästä =)

*huokaus* kaahausta, kaahausta, kaahausta..missä on se mun pienesti kääntyvä kuuliainen koiruli..ei vaan, omassa ohjauksessa parannettavaa..käskytysta aikastettava ja otettava koiraa paremmin haltuun..ja nyt siis taas treenattava muutamalla esteellä tuota suhinaa ja sen kanssa tiukkoja käännöksiä..*huokaus*

Jäkessä Piinan tietty oli hiukan nuupunempi, mutta korostan sanaa hiukan =). Eli ei paljoo koirasta näkyny että ois treeneissä ollu. Puomia otetiin ensin ja Piinishän oli siis remmin päässä..ihan hyvin sujui, palkkasin kädestä ja pallolla vapautin, heitin suoraan kontaktille pallon ns. taakse palkkausta mukaillen. Aalla jää hieman ylemmäs mutta remmillä avustaen alas, siis jos jään itte taakse niin silloin jää helpommin ylös.

Tultiin nyt kaiman kanssa siihen tulokseen että vahvistan nyt kädestä palkaamista, että Piinis ymmärtäs että minulta tulee palkka kun on oikealla paikalla. Sitten pallolla nopsaan pois. Tätä nyt sitten treenailen ensi viikon ajan ainaskin ja remmillä. Samaa mieltä oltiin molemmat että Piina kyllä tietää mitä ota käskyllä haetaan, läpyskästä on nyt vaan päästävä eroon asteittain.