Oltiin siis kisoissa Riihimäellä ( jep, mun ei pitäny kisata, mut halusin nähä onko epistelystä ollu apuja ). Ekana oli hyppis ja ihan kiva semmonen, aika luukutus. Mutta oma ohjaus...johonkin asti ihan ok, mutta sitten jään taas katteleen Piinan liitelyä ja en enää oikeestaan juurikaan keskityny ohjaamiseen vaan seison tyyliin "oi kun Piinis irtoo hienosti, ai nyt se on jo tuolla, ei vitsit, nyt se jo tulee ja ohhoh, mähän vaan seison täällä radalla *hakkaa päätä seinään* ja voin kertoo että aikaa seisomiseen ei ole =). Eli pakka hajosi..jälleen...

Toinen rata alkoi jo huonosti, myöhästyin rataantutustumisesta het alkuun. Nooh, rata taas ihan mukava, kaikki kontaktit pelissä..Aalta törkee loikka, keinu ok, puomin ohi juoksu ja sit törkee loikka..siitäpä sitten läksin radalta Piina perässä haukkuen..en siis enään jatkanut.

Summasummarum; Kontaktit ei  t o d e l l a k a a n ole vielä kisa valmiit, tuli taas ahnehittua liikaa, oikeestaan en oo kontakteja kovin nyt ees treenannu vaan kisannu ainoastaan joka ei nyt oikein sitten tuota tulosta. Eli Piinalla alkoi nyt sitten todellinen kontakti kuuri, onneks ihana seurakamu Hanna  (Kiitos!) lupas tulla nyt alkuun remmin päähän ja Mika lupas tehä kontaktihärppiksen jotta voidaan noita kontakteja ihan tosissaan treenata kotosallakin. Näköjään ne ei ilmaseks Piinallakaan tule. Toinen juttu mihin tulee nyt muutos on tuo Piinan riekkuminen kisapaikoilla yms. Tänään jo alotin sivulletulo/seuraamis treenit. Lisää hallintaa peliin. Asennetta kehiin pr*kele!