No niin, palautumispäivä välissä ja ei kun treenaamaan =)Oli toivonu jaakotus kohtaa radalla ja semmonen sielä olikin onneksi.

Eka harjotus meni tosi hyvin, vaikka tulihan siellä sössejäkin, mutat noin niinkos kokonaisuudessaan, Piini meni hyvin, osas paljon ja mäkin ohjasin paikotellen ihan hyvin =). Eli ekaks mentiin tuo ei ympyröity.

Tossa alussa siis jaakotin =) ja hyvin se rupee sujumaan kun vaan muistan tarpeeks kättä vippautan seuraavalle esteelle ja vielä käskytän, välillä ihan jopa mykistyin. Aalta tuonne putkelle sitten niinko peruutin, eli käännyin aalla naama koiraan päin ( ja koira Aalla ). Putkelle lähetys ja koiraa vastaan ottamaan kepeille. Kepit vein aika loppuun ettei menis tonne tyrkky putkeen ja ei mennykkään =) mutta sen verta se vaikutti tuohon suoraan että sitten jäin aika taaksen ja ei irronnu enään tolle viimoselle esteelle ennen puomia. Eli

  • jaakotus/vippaus treeniä
  • keppejä että koira tekee ne itsenäisesti
  • eteen sanan vahvistamista

1738384.jpg

Toinen treeni oli sitten noi ympyröidyt ( Seran Sanna, saako noita ympyröityä jo tekovaiheessa*heiluttaa kättään* ).

Alku meni parhaiten, uskokaa tai älkää, jaakotus-vippauksella. Putkelle lähetys ja ankara käskytystä että koira lähtis suoraan kepeille ja niinhän Piinis tekikin, älyttömän ylpiä oon että se osas ton niiiiiiiin hyvin. Keppejen takana leikkaus ja ekalla kerralla kokeilin valssilla tuota keppejen jälkeistä elämää, eli okserin jälkeen valssi, onnistu ihan ok. Tokalla kerralla ihan vaan vedin sen sinne ( hypylle nro 8 ) jolloin pystyin ite jäämään putkelle vastaan ja siitä sitten yhessä Aalle. Aika hyvin meni tääkin treeni. Tokikin Timo voi olla eri mieltä :))

 

Kontaktit oli Piinalla loistavat. Pari ekaa kertaa pistin namin maahan ( ilman alustaa) mutta kun Piinistä taas ne sielä vaivas ja se sitten aina niitä kävi napsimassa, niin kokeilin riskillä että miten käy kun sielä ei ole mitään. Ja hitto, ihan tosi hyvät kontaktit, kauaan en sitä sielä pidättäny mut se tuli ihan selkeesti oikeelle paikalle pysähtyen. Palkkana oli joko pallo tai seuraava este. Hyvältä vaikuttaa. Lopuksi tein remmillä pari muistustus toistoa ja  A meni hyvin, mutat puomilla ei oikein onnistu toi että oon ite remmissää..oon jotenkin niin lähellä että Piinis selvästi paineistuu.