Aamusella olikin pitkästä aikaa Timon treenit ja teemana juokse taikka kuole =). Kyllä ties taas juokseneensa. Oikein hyvät treenit =)

                  1677276.jpg

Ensimmäinen onkelma tuli kohdassa 4-5, koitin valssata tuonne nelosen taakke , mutta ei oikeen toiminu tuo jatko, eli sitten onnistu parhaiten että puomilta otin sen oikeeseen käteen ja siitä nakkasin neloselle ja samalla kädellä sitten peruuttaen puolivalssina vitonen ja matka jatkuu. Kepeille meno oli tosi hieno, Piina haki kaukaa ite ja kesti leikkauksenkin *huraa*. Sitten tuo tykitys suora  ( jossa jonkun jalat oli jo hieman raskaahkot) muuten hyvin ja Piina irtoo hyvin  mutta sitten tulee töks ja just ennen putkee jarraa ja jää pyörimään..palkkailtiin siinä sitten tovi pallolla. Sitten tuo lopputykitys, oli kyllä jo todella raskaat jalat joten ei menny ihan oma keskittyminen putkeen, mutta Piinis oli hyvä =) 

Sitten pohdiskeltiin noita Piinin kontakteja ja ihan hyviä vinkkejä sain. Itte just tänään tajusin että oon tossa kontakti alueella tehny liian tärkeäksi sen että minä tulen vierelle ja palkkaan, eli on sitten kisoissa heti epävarmempi jos en olekkaan vierellä. Eli nyt apu ohjaajan kanssa sitä että joku toinen antaa palkkaa kontaktilla ja sitten minä vaputan ja palkkaan siitä erikseen. Ja ilman lätkää ja lätkällä ja myös lelulle vapautuksia jne.. Nopeita treenejä rinnalle kanssa, eli juurikin enempi kisanomaisuutta mukaan. Kotimatkalla juttelin vielä etäkoutsin Niinun kanssa ja sain hyviä vinkkejä lisää, käskytykseen.

Vinkeistä sitten innostuneena ( lue: puolikuolleena) lähdettiin Sannan ja Rubin & Delin kera vielä illalla HAU openiin, kontakteja treenaamaan ja hiphip huraa, Piinis teki ihan loisto puomin kunhan hieman muutin käskytystä eli KIIPEE sanalla ajoin Piinistä etiäpäin ja myöhemmin vasta kontaki sana OTA, ja toimi =). Aalla olikin sitten lätkä. Muuten Piinis meni ihan kivasti, ehkä hivenen kohmeessa oli aamupäiväisestä.

Ja ai niin, meillähän oli treeneissä loistotarjoilu; shamppanjaa ja mansikoita, Piiniksen..ööö, täti Rubi ja Sanna niittivät loistavaa menestystä SM-kisoissa, joukkue kultaa ja yksilöissä 7.  Älyttömän hienoa!