Oih ja voih, olipas äärimmäisen mahtava viikonloppu, nyt on taas reppu täynnä agiliidon saloja, kunhan ne vaan pysys siellä että sitten sais käyttöön tarvittaessa ;0). Tosi kiva oli olla sellasten kouluttajien opeissa jotka osaavat hommansa ihan kyllä uskomattoman hyvin ja jaksavat tsempata ja kannustaa ihan matti meikäläisiäkin, joten tätäkin kautta Janitalle ja Jaakolle ( jotka tuskin tänne eksyvät =) ) suuret kiitokset, ja kiitokset kuuluu tietty myös Pirkolle joka leirin järkkäsi.

Lauantai Janita; Hitsit, Piini oli ihan villinä, suihki menemään ja olin ekaks että ohhohh, kesti tovi ennen kun pääsin hommaan ees jollain tavalla mukaan.  Ylävartalon käyttö oli itellä ihan kömpelöä, heti alussa jo tökkäs siihen, työnnöt on aina olleet mun heikkous, siis yksi niistä, eli lenkillä agilitybicciä ;).  Ja oma sijouttautuminen, hohhoijakkaa, siinäpä taas työmaata. Ihanaa että Janita oli tarkka että koiraa palkitaan vaikka sössitäänkin (oon kyllä aika tarkka ollu siitä ittekkin)

Lauantai Jaakko; Missä keskittyminen missä?? Ei ainakaan radalla...Alku säätämisen jälkeen rata meni ihan hyvin -pätkissä..ja tietty meidän rata oli muutoinkin hiukka lyhkäsempi kuin noilla kolmosen koirilla.

Sunnuntai Jaakko; Oma keskittyminen much better. Mukavia onnistumisia, ja hyviä vinkkejä sateli. Jalkojakin koitin käyttää koska oikein sijoittumalla joskus jopa meikkiskin kerkiää 8O ja näin tapahtu nytkin.

Sunnuntai Janita; Koska Piinis ja mäkin jo aika raatoja, otettiin radalta vain pienempi pätkä, n. 11 estettä. Alkuun keppitörkkäsyä. siitä kauhee vauhtisuora ja sitten..tidididiii..meitsi teki saksalaiset ja sehän toimi Piinalla kuin unelama, mutta sen jälkeen oli taas omat sijottautumiset pyllyllään. Ennen putkea koiraa "haltuun"

 

Summasummarum;

  • ohjaa -älä oleta!!
  • liikuliikuliiku, ei oo aikaa jäähä zuppaileen
  • luota koiraan, se osaa!
  • tutustu rataan huolella, myös koiran silmin

Treeneihin;

  • kepit (palkka keppien loppuun)
  • saksalainen, pallolla ja ilman
  • törkkäsyä
  • TYÖNTÖJÄ ;)

Hieman sekava sepustus, saatan hiukan vielä muokata kunhan noita rataprofiileita kattelen, harmi kun en niitä osaa tänne laittaa :(, ois helpompi selittää.