Ruvetaan nyt sitten Piinan kanssa kulkemaan Rannikon Timon yksityisopeissa, noin joka toinen viikko, raha tilanteen mukaan =).

No itse treeneihin...eka pätkä oltiin hiukka kohmeessa, liikaa hallintaa ja viemistä (mutta kun te pikkupikkuPiini on vielä niin pieni että talviihan te apuja mammalta...not :O), eli siis itte pitäs ruveta keskittymään siihen että en lähe kilpasille Piinan kanssa, koska lopputuloshan tiietään. Koira osaa jo ihan hyvin, joten nyt vaan löysää sille.

Toinen pätkä menikin jo paremmin, päästiin yhteiseen rytmiin nopeasti ja kaekki sujui ihan mukavasti. Kroppan käyttöä (varsinkin yläkropan) tulisi vahvistaa, Piini reagoi hyvin mun vartaloon joten sitä sit vaan käyttämään.

Mutta onkelmia tuli puomilla...ennen virallisia treenejä menin viereiselle kentälle tekemmään puomia ja tein silleen että nami oli alustalla ja sitten uutena nakkasin pallon ottamaan kauemmaksi vapautuspalkaksi..eka kerta meni hyvin, toinen ja kolmas taas ei (karkaa kontaktilta), neljäs taas hyvin. No sen verta sitten Piinalle siitä mainittin että en edes murahtanut vaan ennemminkin hymähdin, niin sitten treeneissä juoksi puomin ohi muutamaan eri otteeseen, varsinkin jos lähin juoksemaan kilpaa...hihnakuuria tartteis Piina jottei negatiivinen huomio tulis multa vaan hihna ittessään ohjaisi oikeaan suoritukseen.

Ittekseen treenaamista;

  • Irtoomistreeniä
  • leikkauksia
  • kepit..kulmat
  • kontaktit